Trion.jpg

Stockholm Disc Golf Club

(tidigare TEAM Discgolf Stockholm) är en discgolfförening som bildades 2017 av Danne Johansson, Victor Nyhuus och Patrik Martinsson. Vi har vårt säte i Västerhaninge där också vår bana ligger. Vi är anslutna till Svenska Discgolfförfbundet och Riksidrottsförbundet.

Första året var vi ca 10 medlemmar och 2019 är vi ca 35 stycken i teamet.

2019 fick vi ordning på Västerhaninge discgolfbana och startade upp vår kvällsdisc "VH-kampen". Det innebär att vi ses en gång/vecka och spelar en runda på Västerhaninge. Vi blandar grupperna innan rundan och sedan lirar vi. Det är avslappnat men ändå enligt reglerna. VH-kampen spelas på onsdagar. Det är samling kl 17.45 vid övningskorgen på drivingrangen. Alla är välkomna!

Vi är också med i Stockholms discgolfserie. 2020 har vi två lag med. Lag 1 spelar i div 1 och lag 2 spelar i div 3.